mám záujem! Zavolajte nám
0915892781
Ľ. Podjavorinskej 4
080 05 Prešov

Mikulášsky večierok ŠK TKD GE-BAEK Prešov 12.12.2019

ukončenie rokask-ge-baek-presovAj tento rok vedenie ŠK TKD GE-BAEK Prešov za výdatnej podpory rodičov pripravilo pre členov nášho klubu Mikulášsky večierok na ktorom čaká tých menších členov nášho klubu veľa aktivít spojených so súťažením, zábavou, dobrou náladou a kopec zážitkov. Tento rok sa večierok bude konať v objekte Základnej školy Prostejovská na prvom poschodí. Pri vstupe do vestibulu školy budú na Vás čakať  členovia nášho klubu, ktorí Vás následne usmernia do miestnosti, kde sa bude večierok konať. V spolupráci s rodičmi sme pre členov klubu a priateľov pripravili malé občerstvenie. Mikulášsky večierok ukončíme vyhodnotením najlepších športovcov z nášho klubu v jednotlivých kategóriách najlepší ml. žiak, ml. žiačka, st. žiak st. žiačka, junior, juniorka a senior, seniorka.

Tohtoročný mikulášsky večierok máme úspešne za sebou. Aj keď sa tento rok na poslednú chvíľu uskutočnil nie ako sme to tradične robili v našej telocvični na ul. Mukačevskej v Prešove, ale v objekte ZŠ Prostejovská prebehol  viac ako úspešne. Tento rok si na náš večierok priviedol Mikuláš aj svojho pomocníka “Čerta” a  jedného malého, ale šikovného “Elfa”. Obaja menovaní hneď od začiatku vzbudzoval u detí rešpekt. Po úvodných hrách a voľnom programe, ktorý deti strávili v miestnej herni napokon prišiel dlho očakávaný Mikuláš spolu aj s Čertom a Elfom. Vybrané družstvá chlapcov a dievčat museli na začiatku povinne zacvičiť vybraný tul a potom už Mikuláš vyčaril hlavne tým najmenším radosť a úsmev na tvári a rozdával im darčeky v podobe balíčkov plných sladkostí a ovocia. V závere nášho mikulášskeho večierka boli zo strany vedenia klubu vecnými cenami v jednotlivých vekových kategóriách odmenení najlepší členovia nášho klubu. Medzi ocenenými boli: Lukáš Leščák, Elka Skirková ml. žiak/ka, Dominik Savioli a Karolína Lenharthová, st. žiak/ka, Diana Obcovičová a Richard Novák junior/ka a Jakub Tomáš a Veronika Balážová senior/ka. Všetkým zúčastneným deťom aj ich rodičom, ktorí boli na tomto našom večierku ďakujem, že prišli a strávili s nami tento predvianočný čas a rovnako tak ďakujem aj Vierke Leščakovej riaditeľke ZŠ Prostejovská, ktorá nám poskytla priestory školy na organizovanie tohto Mikulášskeho večierka. Tento týždeň sme mali trocha oddychu od tréningov, ale pevne verím, že ďalší týždeň až do vianočných sviatkov budeme poctivo trénovať. Na záver by som chcel veľmi pekne poďakovať Mikulášovi aj Čertovi, že si pri toľkých povinnostiach urobili čas a priestor a zavítali práve na náš mikulášsky večierok. Boli jeho veľkým oživením a spestrením. 

Niektorí vybraní členovia nášho klubu a ďalších klubov organizovaných pod hlavičkou SZ TKD ITF búdu poctivo trénovať už od tohto piatku dňa 13.12.2019, kedy prvým tréningom od 17.00 hod. začíname trojdňové sústredenie zamerané na tuly, sparring a špeciálne techniky pod vedením dvojice trénerov Marcela Petra a Veroniky Balážovej. Sústredenie bude ukončené posledným  tréningom v nedeľu vo večerných hodinách. Vedenie klubu.