mám záujem! Zavolajte nám
0915892781
Ľ. Podjavorinskej 4
080 05 Prešov

Slovenská liga TKD ITF ” PONTE ” vo Veľkom Šariši 2 kolo, Rezultáty

ponte1Vážený pán prezident/ka, predseda/kyňa, vedúci/a klubu, dovoľujem si Vás pozvať na druhé kolo súťaže Slovenský pohár v TAEKVON-DO ITF pre žiakov, juniorov a seniorov, farebné a čierne pásy, ktorá sa uskutoční na Základnej  škole vo Veľkom Šariši, ulica Školská 29  vo  Veľkom Šariši, dňa 04.05.2019. Súťaží sa v disciplínach TUL, MATSOGI, ŠPECIÁLNE TECHNIKY, POWER. Tešíme sa na Vašu účasť. Ing. Tomáš Gaál

Vážený pán prezident/ka, predseda/kyňa, vedúci/a klubu, dovoľujem si Vás pozvať na druhé kolo súťaže Slovenský pohár v TAEKVON-DO ITF pre žiakov, juniorov a seniorov, farebné a čierne pásy, ktorá sa uskutoční na Základnej  škole vo Veľkom Šariši, ulica Školská 29  vo  Veľkom Šariši, dňa 04.05.2019. Súťaží sa v disciplínach TUL, MATSOGI, ŠPECIÁLNE TECHNIKY, POWER. Tešíme sa na Vašu účasť Ing. Tomáš Gaál.

Rezultáty z 2. kola Slovenská liga PONTE TKD ITF.

Členovia nášho klubu aj v druhom kole Slovenskej ligy PONTE, ktoré sa uskutočnilo vo Veľkom Šariši pokračovali v dobrých výkonoch a svoje dobrými výkonmi si vybojovali celkom 23 zlatých, 22 strieborných a 14 bronzových medailí, aj keď viaceré opory z nášho klubu na tejto súťaži vôbec nesúťažili. Išli sme znova BOMBY !!!